Open Hall 24. mars!!!

Vi knallar til med ny Open Hall i påska!!! Både Maria, May-Britt og eg var i sving under Open Hall forrige gong. I tillegg hadde vi med oss 2 turninstruktørar, 3 frå crewet på "Subben" og 4 frivillige i klatreveggen. Når det kjem så mykje folk er vi HEILT avhengige av hjelp frå frivillige!!! Vi har fortsatt plass til fleire hjelparar!!!

Open Hall 4. februar vart ein suksess!!! Vi hadde håpa på 150 besøkande men vi anslår at det var ca 500 personar innom i løpet av dei 3 timane arrangementet varte!!! Her var god stemning og stor aktivitet på alle hallflatene, i turnhallen og i klatreveggen.

Open Hall er i hovedsak basert på eigenaktivisert aktivitet og leik men vi syns det er kjekt å kunne tilby muligheit for å prøve ut nye ting også. Denne gongen blir det boblefotball, turn, klatring, skyting med lasergevær og hesteskokasting. Og som seg hør og bør i påska arrangerer vi; PÅSKE EGG JAKT!!!

Lyst å hjelpe?
Det kan vere enkle oppgåver som å rigge til og rydde i hallen eller organisere kø til aktivitetane. Har du brattkort eller sikringskurs? Idèar til aktivitetar eller andre ferdigheiter som kan kome til nytte i Open Hall?  
Vi set pris på alle bidrag!
Ta kontakt med Gloppen Frivilligsentral Tlf: 921 20 505 eller send ein epost til post@gloppen.frivilligsentral.no


2024 © Gloppen frivilligsentral